Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Eten en drinken algemeen (2)

12,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Eetymologie

de oorsprong van gerechten en ingredienten

2008 || Paperback || J. Kahn || Van Dishoeck

Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediënten en geeft bijbehorende recepten.

19,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Chez L'Hirondelle

recepten en verhalen van een table d'hote

2008 || Paperback || H. Oosterveld || Van Reemst

Heleen Oosterveld runt in Frankrijk een eigen table d'hôte. Letterlijk betekent dit: 'de tafel van de gastheer'. De uitdrukking wordt gebruikt voor kleine eetgelegenheden op het platteland waar men kan aanschuiven en eet wat de pot schaft. Voor Heleen is het een manier om de overvloed aan verse producten van haar boerderij creatief te verwerken.

Ze bereidt er heerlijke gastenmaaltijden mee, die ze serveert in haar tot restaurantje omgebouwde veranda.

In dit kookboek gunt Heleen u een kijkje i...