Zoekfilters

Verschijningsjaar
2022 (58)
2021 (36)
2023 (35)
» Toon alle opties (13)

Eten en drinken algemeen (334)

22,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Adventures in the Slavic Kitchen: A book of Essays with Recipes

Paperback || Igor Klekh || Glagoslav Publications Ltd

The polyglot Igor Klekh is an extraordinarily erudite and accomplished Russian writer, journalist, and translator, whose formative years were spent in Western Ukraine, mostly in Ivano-Frankivsk and in the multi-cultural city of Lviv where he had access to the literature of East-Central Europe. He currently resides in Moscow. His complex prose style has been compared to that of Jorge Luis Borges and Bruno Schulz, whose novellas he was among the first to translate from Polish into Russian. He h...

5,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Feel Good Power bonen, kikkererwten, linzen, kiemen en andere plantaardige eiwitten

2015 || Paperback || Catherine Moreau e.a. || Manteau

Eiwitten vind je in vlees en vis, maar wist je dat er veel plantaardige alternatieven bestaan, die bovendien duurzamer, ecologischer, gezonder en vaak goedkoper zijn? Denk maar aan kikkererwten, linzen (rode, groene, blonde), spliterwten, bonen (witte, rode, borlotti, azuki, mungo...), gekiemde zaden, quinoa, tofoe... En wat doe je ermee? Gewoon een recept uit Power Bonen, Kikkererwten, Linzen, Kiemen en andere 100% plantaardige eiwitten kiezen: Linzensoep met kokosmelk en alfalfa, Salade met...

20,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

100 Mocktails

0% alcohol, 100% smaak

2018 || Paperback || Hilde Deweer || Manteau || met inkijkexemplaar

Mocktails, of alcoholvrije cocktails, zijn aan een revival toe: uit gezondheidsoverwegingen, om de bobs en de niet-drinkers zoals zwangere vrouwen een ruimer aanbod te geven, of gewoonweg omdat ze lekker zijn. Tegenwoordig is het trendy om de combinatie alcoholvrij én smaakvol in de picture te zetten en op een creatieve manier in te vullen: met verse groentesappen, zelfgemaakte limonades en siropen, onverwachte kruiden... Toch zijn de mocktails in dit boek gemaakt op basis van ingrediënten ...

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

100 tapas & andere creatieve hapjes

Paperback || Manteau

Een menu van kleine gerechtjes of een hapjesbuffet wordt steeds populairder. Geen keuzestress meer, iedereen kan van alles proeven. En als een van de gasten iets niet lust, dan zijn er voldoende lekkere alternatieven. Ga voor veggie, vlees, vis, voor fingerfood, hapjes in een glaasje of op een bordje, zorg voor pittige dips en tapenades en serveer wat zoete lekkernijen als dessert.Inspiratie vind je in 100 tapas en andere creatieve hapjes: Chips van rode biet en wortel, Scampi's met oosterse ...

19,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Studentenkookboek

Katerkost, exemenkost, veggie, vegan, zero waste & comfortfood

Paperback || Manteau || met inkijkexemplaar

Misschien ga je binnenkort voor het eerst op kot en wil je zelf je potje koken. Of je bent al een doorgewinterde kotstudent die de eeuwige pizza’s, pita’s en frieten stilaan beu is. In de meeste kookboeken vind je wel leuke recepten, maar ze zijn niet afgestemd op starters en er worden te veel ingrediënten gebruikt die je niet op kot hebt of zelfs niet eens kent. De oplossing: het Studentenkookboek!

Of je nu een feestje wil bouwen, wat extra brainfood kan gebruiken tijdens de examens, he...

17,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Lekker koken onder euro 1.50

2012 || Paperback || Lydia Tuijnman || Unieboek | Het Spectrum

Goedkoop koken, maar wel heel lekker. Ondanks de dure euro is dit mogelijk! Lydia Tuijnman is creatief en maakt vooral gebruik van seizoensproducten van eigen bodem. Ook de natuur levert zalige ingrediënten. Lekker koken onder € 1,50 beschrijft heerlijke recepten, die geen aanslag vormen op je huishoudbudget!

lente-, zomer-, herfst- en wintergerechten

veel vegetarische recepten

handige bespaartips

groenten- en viskalender

Lydia Tuijnman (1963) bedenkt en maakt tv-programma s voor de publiek...

5,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Culinary Notebooks Detox

2018 || Paperback || Rebo Productions

Detox bevat gerechten voor de hele dag: gezonde ontbijtrecepten met granola, muesli, havermout en smoothies, heerlijke soepen en salades, wokgerechten, groenteschotels, lekkere rijstgerechten en verleidelijke desserts, waaronder soepen, salades en ijs van fruit.

Begin de dag met boekweitpannenkoeken met bosvruchten of een boerenkool-mangosmoothie. Lunch met een heerlijke yoghurt-komkommergazpacho of een quinoa-amandelsalade. Zet voor het avondeten een vistajine of gebakken zalm met tomaten en...

5,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Culinary Notebooks Soepen

2018 || Paperback || Rebo Productions

Dit boek bevat zo’n 100 inspirerende ideeën voor allerlei soorten soep, van romig & warm, hot & spicy en dik & voedzaam tot koel, helder, exotisch en zoet.

In Soep vind je alle klassiekers, zoals minestrone, vischowder en kippensoep met maïs, maar ook tal van verrassende recepten, zoals lamsvleessoep met gort, zwarte ogen bonensoep en koude bessen-limoensoep.

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

SLA - taste the magic of veggies / Druk 7

een handboek voor gezond en geweldig lekker eten

2023 || Paperback || Ida de Haart || Kosmos Uitgevers

SLA, groen, gezond en geweldig lekker eten is een fantastisch kookboek, met recepten van Ida de Haart. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag.

De saladbar SLA is een daverend succes. Ontdek hun groene recepten: met salads en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live.

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Met de controleur aan tafel

Weetjes over eten en drinken

2023 || Paperback || Stefan Ruysschaert || Maklu, Uitgever

Hoe interessant en uitdagend de fiscaliteit ook is, soms is het ook leuk om eens iets anders te doen. Dat was de gedachte die leefde bij de auteur om zichzelf en anderen aan te zetten om eens de tijd te stoppen en lekkere gerechten te bereiden. Alles begint met de liefde voor het product, voeg er geduld en leergierigheid aan toe en je ontdekt al snel de passie van een ambachtsman in de chef-kok.Tijd nemen voor gezelligheid is in de huidige maatschappij waar het iedereen aan tijd ontbreekt nie...