Zoekfilters

Auteur
Anna Decock (2)
Verschijningsvorm
Hardcover (5)
Paperback (2)

Eten en drinken algemeen (7)

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Het Grote Appelboek

Hardcover || Angelo Debremaeker || Manteau

De appel blijft het populairste stukje fruit. Wie heeft geen herinneringen aan kip met appelmoes, bloedworst met gekaramelliseerde appeltjes of warme appeltaart recht uit de oven? Nu er steeds meer aandacht gaat naar lokaal en seizoensgebonden eten, is het hoog tijd om de appel te heropwaarderen.

Met meer dan 100 recepten en receptideeën

· om je appeloogst langer te bewaren (denk maar aan jenever, appelmoes, confituur, siroop, stroop, gelei en chutney)

· van appeltaarten over de hele werel...

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Geurige stoofpotjes

2017 || Paperback || Anna Decock || Manteau

In Geurige stoofpotjes vind je heerlijke bereidingen. Er zijn de gerechten met een klassiek tintje, zoals rundstoofvlees, coq-au-vin of lamsnavarin. Je ontdekt aparte combinaties met mediterrane smaken, zoals zuiders konijn met olijven, Griekse stifado en Siciliaanse caponata. En dan heb je nog die verleidelijke exotische sudderpotjes. Denk maar aan de geurige Indische curry's, de rijke Thaise melanges en de bedwelmende Marokkaanse tajines... Elke combinatie is anders. Door te spelen met krui...

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

La cucina verde

vegetarisch genieten all'italiano

2017 || Hardcover || Miki Duerinck e.a. || Manteau

'La cucina verde' is een ontmoeting tussen twee boeiende culinaire werelden: de Italiaanse keuken met haar zuiderse warmte en de veggiekeuken met haar liefde voor groenten. Voeg daarbij de creativiteit van twee ervaren veggie-auteurs en je krijgt gerechten die deliziosi zijn: herkenbaar en toch onverwacht, toegankelijk en grensverleggend, snel en gezond. En dat heeft het publiek begrepen: tijdens de 15de editie van het Italië Evenement in Nederland won La cucina verde de Pomo d'Oro, de publi...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Lekker thuis koken met de Thermomix®

Hardcover || Sabrina Crijns || Manteau

Een Thermomix® is een supertoestel dat 12 functies in één apparaat combineert: het kan wegen, mixen, hakken, malen, pureren, omroeren, kneden, emulgeren, opkloppen, stomen, garen en koken… tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise, slecht gekneed deeg of platgekookte groenten.

Lekker thuis koken met de Thermomix® bevat meer dan 80 recepten die alle geproefd en goedgekeurd zijn tijdens de talrijke kookdemo’s van de auteur:...

20,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Alle dagen soep

100 soeprecepten voor elk seizoen

2020 || Paperback || Anna Decock || Manteau

Geen gerecht zo veelzijdig als soep. Soep is geschikt voor elk seizoen: een heerlijke aspergesoep in de lente, een verfrissende gazpacho in de zomer, een romige champignonsoep in de herfst of een kommetje dampende erwtensoep in de winter.Soep is ook gezond: bevat weinig vet, weinig suikers, veel vezels en verteert gemakkelijk. Wist je dat mensen die regelmatig soep eten minder kans hebben op overgewicht of een hoge cholesterol? En eten de kinderen niet graag groenten, maak dan gewoon een lekk...

27,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Honger!

gewoon lekker eten

Hardcover || Mme Zsazsa || Manteau

Voor wie vaker vegetarisch wil koken en voor wie dat altijd al deed, voor wie houdt van veel groenten bij zijn vlees en voor wie dat nog moet leren, voor mensen met een groentepakket, voor mensen met een moestuin, voor kleine en grote mensen, voor kleine en grote gezinnen. Kortom, voor iedereen met honger!

*Een boek vol seizoensvriendelijke, vegetarische hoofdgerechten met suggesties om ze aan te passen.

*Voor elke dag: makkelijk genoeg om er na een vermoeiende werkdag nog aan te beginnen, ma...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Patisserie en een ander fijn gebak

Hardcover || Eddie Benghanem || Manteau || met inkijkexemplaar

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade...Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg... en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hog...