Patisserie en een ander fijn gebak

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789022334461
Uitgever: Manteau
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Eddie Benghanem
Druk: 1
Pagina's: 580
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Eten en drinken algemeen

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade...Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg... en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef.Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto's: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen...