Zoekfilters

Verschijningsjaar
2023 (2)

Resultaten (4)

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het ultieme pastaboek

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

2023 || Paperback || Jeni Wright || Veltman Uitgevers B.V.

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten

Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze

150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fet...

12,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Curry's

Meer dan 150 kruidige recepten uit India en Azië

Paperback || Mridula Baljekar || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

India en Zuidoost-Azië staan al eeuwenlang bekend als de specerijencentra van de wereld. Sinds mensenheugenis worden er specerijen gebruikt om het voedsel van alledag, de rijst, noedels en broden, smakelijker te maken met heerlijke, sausachtige gerechten, de zogenaamde curry’s. Curry’s bevat een inspirerende verzameling recepten om zelf thuis heerlijke, authentieke curry’s te bereiden.

Het boek bevat meer dan 150 traditionele recepten voor gerechten als tandoori-kip, lamsvlees-korma, ...

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Griekse keuken

Geschiedenis, tradities, ingrediënten en meer dan 160 recepten

2023 || Paperback || Rena Salaman e.a. || Veltman Uitgevers B.V.

Een inspirerende verzameling van meer dan 160 verrukkelijke klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten.

Met alle soorten gerechten, van eenvoudige mezze, zoals Hummus en Gebakken inktvisringen, tot feestelijke maaltijden, zoals Moussaka en Vis in filodeeg.

De inleiding beschrijft de geschiedenis en eetcultuur van Griekenland, de overvloed aan verse ingrediënten en de methoden voor de voorbereiding en bereiding. Eenvoudige stapsgewijze aanwijzingen met foto’s zo...

12,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Japanse keuken

Tradities, technieken, ingrediënten & recepten

2022 || Paperback || Emi Kazuko e.a. || Veltman Uitgevers B.V.

Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, eenvoud en oog voor detail.

De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingrediënten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden...