De Griekse keuken

Geschiedenis, tradities, ingrediënten en meer dan 160 recepten

Voorzijde
Achterzijde
15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048320745
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Rena Salaman Jan Cutler
Druk: 1
Pagina's: 256
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
Vervanger van: 9789048308378
NUR: Keuken per land en streek

Een inspirerende verzameling van meer dan 160 verrukkelijke klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten.

Met alle soorten gerechten, van eenvoudige mezze, zoals Hummus en Gebakken inktvisringen, tot feestelijke maaltijden, zoals Moussaka en Vis in filodeeg.

De inleiding beschrijft de geschiedenis en eetcultuur van Griekenland, de overvloed aan verse ingrediënten en de methoden voor de voorbereiding en bereiding. Eenvoudige stapsgewijze aanwijzingen met foto’s zorgen voor perfecte resultaten. Meer dan 700 kleurenfoto’s, met prachtige foto’s van alle bereide gerechten. Volledige informatie over de voedingswaarde van elk gerecht.