Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (4)

33,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Stamppotbijbel

Van aardappel tot boerenkool en van pompoen tot zuurkool

Hardcover || Werner Drent || Carrera || met inkijkexemplaar

STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER

Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba's. Maar je kunt nog meer met stam...

34,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Koekjesbijbel

Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas

Hardcover || Rutger van den Broek || Carrera || met inkijkexemplaar

Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast vind je praktische tips bij de recept...

33,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Hardcover || Kees Raat || Carrera || met inkijkexemplaar

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs...

34,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

De bijbel van de Franse keuken

Van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

Hardcover || Alain Caron || Carrera || met inkijkexemplaar

De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio...