Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048844401
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Kees Raat
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Eten en drinken algemeen

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTEN

HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN

ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN

BOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE