De bijbel van de Franse keuken

Van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048844920
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Alain Caron
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Eten en drinken algemeen

De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld een klassieke uiensoep uit Centraal-Frankrijk, maak de lekkerste varkenskoteletten op Parijse wijze, of reis af naar Zuid-Frankrijk voor coquilles Saint-Jacques uit de oven. Kortom, De bijbel van de Franse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.MEER DAN 180 RECEPTEN UIT DE FRANSE KEUKENHELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKENINCLUSIEF LIJST MET FRANSE CULINAIRE BEGRIPPEN ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTENMET RECEPTEN UIT ELKE REGIO VAN FRANKRIJK