Resultaten (124)

35,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Black Smoke 2

Fire, ice en BBQ attitude

2022 || Hardcover || Jord Althuizen e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

Black Smoke 2 van Jord Althuizen en Kasper Stuart is het nieuwe BBQ-boek van de populaire Black Smoke-restaurants – vurige broertjes van Smokey Goodness. Met fire, ice & BBQ-attitude wordt het weer volop feest! Niet alleen vind je de allernieuwste, stoerste gerechten van dit geweldige BBQ-restaurant in Rotterdam en Antwerpen om thuis zelf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails en sterkste verhalen. Met een extra vleug Rotterdamse charme: niet lullen, maar BBQ’en!

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Koken op de Big Green Egg

Hardcover || James Whetlor || Manteau || met inkijkexemplaar

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.

 

Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.

&...

10,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

500 cocktails 0.0

Heerlijke cocktailrecepten zonder alcohol

Hardcover || Deborah Gray || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Dit uitgebreide cocktailboek vormt de perfecte inspiratiebron voor elke gastheer of gastvrouw die graag alcoholvrije cocktails serveert. Als u altijd al mocktails heeft willen maken, maar nooit wist waar u moest beginnen, is dit boek de ideale leidraad!

10,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

500 fingerfood recepten

Heerlijke hapjes voor iedere gelegenheid

Hardcover || Valentina Harris || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Wie houdt er nu niet van gezellig borrelen met lekkere hapjes? Wat voor feest je ook geeft, of het nu een stijlvolle samenkomst is of een uitbundig themafeest, goed eten is essentieel voor een geslaagde party. 500 fingerfood recepten is een prachtige collectie recepten voor je volgende feestje. Van eenvoudige hapjes als Italiaanse antipasti- spiesjes tot delicate soesjes met een vulling van blauwe kaas, met vegetarische en veganistische opties, en een hoop feestklassiekers die niet mogen ontb...

25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vegan op de plank

50 prachtig opgemaakte serveerplanken voor gezonde snacks, maaltijden en desserts

Hardcover || Kate Kasbee || Terra || met inkijkexemplaar

Kookboeken die laten zien hoe je kunstig opgemaakt eten op planken of schalen kunt serveren winnen snel aan populariteit. Tot nu toe stonden alle boeken over dit onderwerp vol met vlees, kazen en andere dierlijke producten. Vegan op de plank is het eerste boek dat deze trend toegankelijk maakt voor mensen die plantaardig eten. Kate Kasbee serveert 50 vegan planken. Van avontuurlijke Grieks mezze-planken en een kleurrijke reeks Mexicaanse 'kleine hapjes' tot kindvriendelijke planken boordevol ...

25,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Diner

Een jaar samen aan tafel

2021 || Hardcover || Barbara Serulus e.a. || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar

In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.

Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.

De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en and...

32,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het grote wildplukboek (Heruitgave)

Eten uit de natuur

Hardcover || Edwin Flores || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

Herziene gebonden editie van 'Het grote wildplukboek'. Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan?

Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het groene bos naar de zilte kust en legt uit dat er veel meer te plukken valt dan alleen bramen, vlier- of bosbessen. Hij behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar m...

24,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vuur & Rook World's Best BBQ

Hardcover || Martijn Schimmel || Lantaarn publishers || met inkijkexemplaar

Eten bereiden op de BBQ is populairder dan ooit en is veel meer dan eten alleen: buiten bezig zijn, fikkie stoken, je lekker uitleven op de BBQ, een gezellige sfeer en met vrienden of je familie genieten van een zelfgemaakte heerlijke maaltijd! Ontdek de ultieme manier van BBQ-en en taaie, zwarte stukken vlees behoren definitief tot het verleden. Alles dankzij dit mooie, grote barbecue boek met stevige kaft voor stoere mannen én vrouwen. Met onmiskenbare info over must-have BBQ tools, vlees,...

32,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

MED

Een kookboek

2021 || Hardcover || Claudia Roden || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

Haar eerste kookboek schreef ze voor Egyptische vluchtelingen verspreid over de wereld, om hen te helpen de belangrijke elementen van hun cultuur te bewaren. Vijftig jaar later gelden de standaardwerken van de Brits-Egyptische Claudia Roden als inspiratiebron voor moderne topchefs als Yotam Ottolenghi en Jamie Oliver.

Nu, circa 25 jaar nadat haar laatste boek werd uitgegeven, is MED het resultaat van jarenlang zoeken naar recepturen, testen van gerechten en noteren van verhalen uit de landen ...

39,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bloch Feest Bakboek

Legendarisch feestgebak

2021 || Hardcover || Stefan Elias || Hannibal || met inkijkexemplaar

Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, bewees met zijn bestsellers Belgisch Bakboek en Wereldbakboek al dat hij zijn tijdloze recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen.

Voor dit slotstuk van zijn trilogie verdiept hij zich in de rijke geschiedenis van Belgische en buitenlandse feesten en zoekt hij naar de allerbeste bakrecepten voor elke gelegenheid – van een ontbijt met knapperige koffiekoeken over een zoet tussendoortje, e...