Zoekfilters

Taal
Nederlands (6)
Verschijningsvorm
Hardcover (6)

Resultaten (7)

26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Keto in 15 minuten - Mediterraans

Meer energie, een vlotte vetverbranding en een sterker immuunsysteem

Hardcover || Julie Van den Kerchove || Lannoo || met inkijkexemplaar

Elke dag met volle teugen genieten van veel verse groenten, fruit en het beste wat de zee te bieden heeft, is de sleutel tot een lang, gezond en gelukkig leven. In haar nieuwe boek Keto in 15 minuten Mediterraans toont bestsellerauteur Julie Van den Kerchove hoe je de unieke gezondheidsvoordelen van het mediterraan dieet combineert met de kracht van gezonde vetten voor meer energie, een vlottere vetverbranding en een sterker immuunsysteem.Met 21 gedetailleerde dagmenu's (met boodschappenlijst...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bakken met desem

77 heerlijke recepten voor gezond brood en gebak

2021 || Hardcover || Anita Sumer || Lannoo || met inkijkexemplaar

Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker. In haar tweede prachtig geïllustreerde bakboek verklapt de Sloveense Anita Sumer de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als fougasse, naanbrood, hamburgerbroodjes, kaneelbollen, wafels en panettone. Naast de 77 recepten vind je opnieuw een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er ...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Vleesboek

De puurste kwaliteit en de heerlijkste bereidingen

Hardcover || Luc De Laet || Lannoo || met inkijkexemplaar

De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek! In Het Vleesboek fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met de kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Kaasboek

De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

2022 || Hardcover || Frédéric Van Tricht e.a. || Lannoo

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit. Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twinti...

55,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Oven Kookboek

voor AGA en andere topfornuizen

2022 || Hardcover || Claudia Allemeersch || Lannoo || met inkijkexemplaar

Het vermaarde AGA fornuis maakt gebruik van het traditionele principe van warmteopslag en is geliefd in vele keukens. Van bakken tot sudderen, van braden tot slow cooking, een AGA doet het allemaal. In Het Oven Kookboek geeft Vlaanderens bekendste hobbykok Claudia Allemeersch tientallen recepten om met de AGA én de traditionele oven te bereiden. Ook maakt ze in enkele schitterende keukens een volledig menu klaar voor haar gasten

120,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

The Chocolatier's Kitchen

recipe book

2022 || Hardcover || The proud collective of Callebaut Chefs || Lannoo

The Chocolatier's Kitchen herbergt een heerlijk avontuur voor professionele chocoladelovers. Ontdek de recepten van World Chocolate Master Davide Comaschi en zijn vrienden en verras ieders smaakpapillen met bonbons, gevulde pralines, ijsbereidingen, chocoladespreads en nog zoveel meer. Deze meer dan 600 pagina's tellende chocoladebijbel zal je ongetwijfeld inspireren.

14,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Snel & simpel

2021 || Paperback || Loïc Van Impe || Lannoo || met inkijkexemplaar

Je kent tv-kok Loïc Van Impe van Zot van koken of Tussen Twee Vuren op vtm. In dit eerste boek van Loïc, dat eerder al verscheen onder de titel Loïc the Rookie Cook, serveert hij zijn allermakkelijkste gerechten. Ontdek hoe je met een kort boodschappenlijstje en in een mum van tijd met weinig gedoe superlekkere comfortfood op tafel tovert. Proef de quesadillas met kip of de pasta meatballs en geniet van de cheeseburger met spelt of de zelfgemaakte panpizza.