Het Vleesboek

De puurste kwaliteit en de heerlijkste bereidingen

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789401468886
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Luc De Laet
Druk: 1
Pagina's: 304
Photographs by: Papil bvba
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Eten en drinken algemeen

De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek! In Het Vleesboek fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met de kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.