Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

13,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Amsterdam Cook Book

Tradition food, recipes and stories of Holland's capital

Hardcover || Frank Noë || Het Zwarte Schaap

Engelse editie van het Kookboek van Amsterdam:

Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de uitvinder van de gelijknamige drank, met zijn kruidenwinkeltje aan de Stromarkt. En over de Febo-kroket, waarvan de naam is afgeleid van de Ferdinand Bolstraat. Of over likeurstokerij Wynand Fok...

13,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Kookboek van Amsterdam

2018 || Hardcover || Frank Noë || Het Zwarte Schaap

Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de uitvinder van de gelijknamige drank, met zijn kruidenwinkeltje aan de Stromarkt. En over de Febo-kroket, waarvan de naam is afgeleid van de Ferdinand Bolstraat. Of over likeurstokerij Wynand Fokkink, die nog steeds gevestigd is in de stad. O...