Zoekfilters

Auteur
Frank Noë (2)
Uitgever
Het Zwarte Schaap (2)
Taal
Nederlands (5)
Engels (2)

Resultaten (8)

13,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Amsterdam Cook Book

Tradition food, recipes and stories of Holland's capital

Hardcover || Frank Noë || Het Zwarte Schaap

Engelse editie van het Kookboek van Amsterdam:

Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de uitvinder van de gelijknamige drank, met zijn kruidenwinkeltje aan de Stromarkt. En over de Febo-kroket, waarvan de naam is afgeleid van de Ferdinand Bolstraat. Of over likeurstokerij Wynand Fok...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Blauw

Authentieke Indonesische gerechten

Hardcover || Meta van den Boomen || Terra || met inkijkexemplaar

?Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten. Een gevarieerde verzameling gerechten, afkomstig van de vele verschillende eilanden: van kruidige en pittige stoofgerechten tot frisse salades en zoete lekkernijen.Reis op elke pagina mee - ga ondertussen aan de slag met mooie kruiden e...

51,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Culture Cuisine Cooking / Druk 2 (Heruitgave)

2018 || Hardcover || Paul Freedman e.a. || 3merBooks

Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van Ietje Go Pheek Thoo laten zien hoe de Peranakan op een creatieve wijze Chinese, Nederlandse en Javaanse ingrediënten en kookstijlen hebben gecombineerd.

19,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Suqar

Desserts & zoet uit het Midden-Oosten

2018 || Hardcover || Greg Malouf e.a. || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'.

'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding en gebak tot ijs, koekjes en cakes, gekonfijt fruit, noten en drankjes. Alhoewel zoet een grote rol speelt bij de Midden-Oosterse bevolking, zien zij zoet niet enkel als dessert, maar wordt het gegeten bij het ontbijt, de koffie, tussen...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Mijn Japanse keuken

Hardcover || Stevan Paul || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediënten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met praktische winkeltips en instructies voor het zelfmaken van bijvoorbeeld teriyakisaus en dashi.

Mijn Japanse keuken laat zien dat de Japanse keuken veel verder gaat dan sushi en sashimi. Omdat men in Japan heel lang geen vlees heeft gegeten (slac...

49,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Japan

The Cookbook

Hardcover || Nancy Singleton Hachisu || Phaidon Inc Ltd

The definitive, home cooking recipe collection from one of the most respected and beloved culinary cultures

27,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

JapanEasy

Klassieke & moderne Japanse gerechten om thuis te maken

Hardcover || Tim Anderson || Spectrum || met inkijkexemplaar

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.

In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marina...

13,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Kookboek van Amsterdam

2018 || Hardcover || Frank Noë || Het Zwarte Schaap

Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de uitvinder van de gelijknamige drank, met zijn kruidenwinkeltje aan de Stromarkt. En over de Febo-kroket, waarvan de naam is afgeleid van de Ferdinand Bolstraat. Of over likeurstokerij Wynand Fokkink, die nog steeds gevestigd is in de stad. O...