Zoekfilters
Resultaten (20)
maandag verzonden
Rook! Culinair roken op de BBQ en andere rookkasten
culinair roken op de BBQ en andere rookkasten
Hardcover || Steven Raichlen || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken va...
maandag verzonden
Ottolenghi het kookboek / Druk 2
2019 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
'De gerechten van Ottolenghi zijn van een onweerstaanbare schoonheid en zijn boeken hebben dezelfde uitstraling: levendige smaken, heldere kleuren en fantastische, eenvoudige ideeën voor gerechten die een combinatie zijn van Midden-Oosterse en Italiaanse smaken.' Nigella Lawson
De naam Ottolenghi heeft de laatste jaren met een onstuitbare gang onze harten en keukens veroverd. Ottolenghi staat voor een eigenzinnige mix van vooral Midden-Oosterse smaken, royaal en verrassend gebruik van kruiden...
maandag verzonden
Laura's bakery basisbakboek
van ongeschreven bakregels tot de allerlekkerste koekjes & cakes
Hardcover || Laura Kieft || Forte culinair || met inkijkexemplaar
Bakken is populairder dan ooit, iets dat Laura Kieft van het populaire bakblog Laura's Bakery al jaren weet. Maandelijks vinden ruim 350.000 unieke bezoekers de weg naar haar lekkere, duidelijke en niet al te moeilijke recepten.
In dit basisbakboek heeft Laura de beste basisrecepten verzameld en laat ze zien hoe je met een goede basis kunt variëren,om zo oneindig veel verschillende baksels op tafel te zetten. Het blijft niet alleen bij recepten, Laura deelt ook informatieve basiskennis, hand...
maandag verzonden
The Green Kitchen Smoothies
meer dan 50 recepten voor smoothies, sapjes, granola's en desserts
2021 || Hardcover || David Frenkiel e.a. || Becht || met inkijkexemplaar
In The Green Kitchen Smoothies delen David en Luise van de blog Green Kitchen Stories hun favoriete smoothierecepten. Lees hier meer!
The Green Kitchen Smoothies
Een smoothie is de makkelijkste manier om meer groenten en fruit - en daarmee vezels en waardevolle antioxidanten - binnen te krijgen. In The Green Kitchen Smoothies delen David en Luise hun favoriete smoothierecepten, zoals de uitslaapsmoothie, een warme smoothie of een sinaasappel-sesamsmoothie. Beginnend bij de basis wordt eerst u...
maandag verzonden
Het spirelli kookboek
voor lekkere groentepasta's en salades
2016 || Hardcover || Orathay Souksisavanh e.a. || Good Cook B.V.
Verander stevige groente en fruit eenvoudig in de lekkerste pasta's en salades. Met Het spirelli kookboek heb je 30 snelle en gezonde recepten voor je spiraalsnijder. Slijp courgettespaghetti en serveer het met garnalen en knoflook, draai wortelparppadelle met sinaasappel en specerijen of tover een Thaise salade van slierten papaja op tafel. Ontdek hoe makkelijk en voedzaam deze maaltijden op basis van groenteslierten zijn.
maandag verzonden
Gezonde thee
heilzame en zuiverende thee en icetea
2016 || Hardcover || Fern Green || Gottmer Uitgevers Groep b.v. || met inkijkexemplaar
In Gezonde thee staan heerlijke theecombinaties te maken zijn met gedroogde thee, verse kruiden, specerijen en vruchten. Thee is de meest gedronken drank ter wereld, maar de meeste mensen houden het bij een kant-en-klaarzakje thee. En dat terwijl er zoveel heerlijke theecombinaties te maken zijn met gedroogde thee, verse kruiden, specerijen en vruchten. Neem nu eens zwarte thee met koriander en sinaasappelschil of salie met kruidnagel. En munt met rode klaver of kaneel met komijn. Behalve ver...
maandag verzonden
BBQbijbel
van asperges tot zwezerik
Hardcover || Julius Jaspers || Carrera
BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs....
maandag verzonden
Vlees noch vis
60 gevarieerde groentegerechten. van kleurrijke bieten-linzenburger tot verrassende pompoenvijgentaart
Hardcover || Estee Strooker || 24Kitchen || met inkijkexemplaar
Koken zonder vlees of vis zit bij de meesten van ons gewoon nog niet zo in het systeem. Een keer een snelle salade voor jezelf is waarschijnlijk goed te doen, maar heel veel verder dan dat komen we vaak niet. Daarom biedt dit boek je eindeloze inspiratie voor gerechten zonder vlees en vis.
Estée Strooker geeft recepten met verschillende groenten als basis en geeft tips bij het koken van een vegetarische maaltijd. Of je nu vegetarische gasten voor het diner krijgt, op zoek bent naar gerechten...
maandag verzonden
WAT ZULLEN WE DRINKEN
de juiste drank voor het juiste moment
Hardcover || Joachim Boudens || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar
Topsommelier Boudens vertelt hoe je de ideale dranken kies voor elke gelegenheidJoachim Boudens is sommelier van driesterrenrestaurant Hertog Jan en werd benoemd tot Belgian Beer Ambassador 2013. In dit boek deelt hij zijn kennis over en zijn passie voor dranken, en een heleboel praktische tips over foodpairing, schenken, bereiden en bewaren. Niet alleen wijnen komen uitgebreid aan bod, maar ook bieren, cocktails en niet-alcoholische dranken. De recepten voor zelfgemixte dranken van Joachim z...
maandag verzonden
life in balance
een nieuwe kijk op vers eten
Hardcover || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar
Gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance
In dit kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte, verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto's en heerlijke en toegankelijke recepten zijn zoals we die van Donna gewend zijn.
Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afg...