Rook! Culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
21,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789045209371
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Steven Raichlen
Druk: 1
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
NUR: Eten en drinken algemeen

Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten - van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variƫren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.