Resultaten (3)
morgen verzonden
Kimchi
Gezond koken met gefermenteerde groenten
Hardcover || Ae Jin Huys || Lannoo || met inkijkexemplaar
Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.
Er is een overvloed aan variëteiten op kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora, een betere spijsvertering en gewichtscontrole. Het behoort samen met olijfolie...
morgen verzonden
Kimchi
Gezond Koreaans koken
2022 || Paperback || Ae Jin Huys || Lannoo
Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Kor...
morgen verzonden
Proef Korea
Koreaanse recepten met lokale ingrediënten
2023 || Hardcover || Ae Jin Huys || Lannoo
Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de 'jangs', de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chillipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet én een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met 'kimchi', op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek ...