Zoekfilters
Studieboeken (6)
maandag verzonden
Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3
2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...
maandag verzonden
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
maandag verzonden
Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1
Paperback || Ellen Van Kooten || SVH
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...
dinsdag verzonden
Theorieboek Sociale Hygiëne / Druk 3
2022 || Paperback || Arjen Appel || SVH
Het theorieboek bevat de lesstof over de wettelijke eisen op het gebied van Sociale Hygiëne voor ondernemers en bedrijfsleiders in de horeca- en slijtersbranche.
In het theorieboek Sociale Hygiëne komen de volgende onderwerpen aan bod: ondernemerschap, sociaal-hygiënisch beleid, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, gokken en veiligheid. Bij het boek hoort een website met extra online materiaal.
dinsdag verzonden
Werken als Bedieningsassistent
2024 || Paperback || SVH
Het werkboek Bedieningsassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Bedieningsassistent (BAS). Deze methode bestaat uit een theorieboek, een werkboek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving. Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werk...
dinsdag verzonden
Werken als Keukenassistent
2024 || Paperback || SVH
Het werkboek Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een theorieboek, een werkboek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving. Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werkboek vol...