Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1

Voorzijde
Achterzijde
41,50
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 39,43 i
+
Bestel
ISBN: 9789052113494
Uitgever: SVH
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ellen Van Kooten
Druk: 1
Relevante opleidingen: Evenementen & Hotelmanagement
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Voorgeschreven bij o.a.: EuroCollege
Vervanger van: 9789074625555
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod zoals constante- en variabele kosten en ga je aan de slag met het plannen en budgeteren. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus een financieel beleid vast te stellen, verkoopprijzen te bepalen en inkoop- en voorraadbeleid te bepalen.