Zoekfilters
Studieboeken (32)
vandaag verzonden
Leer als een speer / Druk 1
Leer sneller, beter en leuker
2020 || Paperback || Jan-Willem van den Brandhof || Boom || met inkijkexemplaar || ook als eBook
Wie slim is leest dit boek..............
wie niet slim is moet het zéker lezen.
Leer als een speer
Leven is leren. Alles wat je kunt, heb je moeten leren. Er zijn technieken waarmee je beter leert leren en die het ook leuker en sneller maken.
Dit boek geeft een overzicht van deze technieken. Het is geschreven voor jonge mensen, en voor ieder ander die zijn hersens beter wil gebruiken.
De technieken zijn simpel en voor iedereen toepasbaar. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je ze dage...
vandaag verzonden
Engels B1-niveau voor Hospitality
ENG B1 HOS
2022 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
vandaag verzonden
Examentraining Spaans Manager Ondernemer horeca
SPA MOH EX
2019 || Paperback || L. Braam e.a. || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
vandaag verzonden
Dromen, Durven, Doen / Druk 64
Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf
2020 || Paperback || Ben Tiggelaar || Spectrum || met inkijkexemplaar
Een update van een everseller!
• Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol?
• Wat bepaalt 95% van je gedrag?
• Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?
Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?
Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden...
vandaag verzonden
Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3
2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...
vandaag verzonden
Zeven eigenschappen die jou succesvol maken
2009 || Paperback || Sean Covey || Business Contact || met inkijkexemplaar
Vind jij het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, bij de keuze voor het vakkenpakket, of als sommige vrienden je onzeker maken. Maar je denkt vast dat je het zelf wel kan en dat je ouders niet voor jou hoeven te beslissen.
Vaak blijkt dat dan toch moeilijk te zijn. Je wilt graag zelfstandig zijn, maar hoe doe je dat nou 't best?
Dit boek is voor jou geschreven. Het behandelt heel veel vra...
vandaag verzonden
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
vandaag verzonden
Marketing & Sales voor de horeca - deel 1 / Druk 3
2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH
Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.
In dit boek maak je kennis met het marketingconcept, de bedrijfstak horeca en verschillende bedrijfstypen. Daarbij hoort natuurlijk ook het bestuderen van consumentengedrag en het maken van omzetprognoses. De theorie uit dit boek helpt je du...
vandaag verzonden
ENG A2 HOM / Druk 2
Engels A2 voor Ondernemer Horeca
2018 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
vandaag verzonden
Prisma woordenboek Nederlands-Spaans / Druk 35
2021 || Paperback || Vosters || Prisma || met inkijkexemplaar
Al ruim vijftig jaar zijn Prisma woordenboeken de beste keus voor de middelbare school. Elk voorjaar verschijnt een nieuwe editie, gecontroleerd en bijgewerkt door ervaren lexicografen en vertalers. Voordelig en robuust uitgevoerd.
Compleet: het pocketwoordenboek met de meeste trefwoorden, voorbeeldzinnen en vertalingen.
Betrouwbaar: samengesteld door vakmensen, aanbevolen door docenten.
Actueel: de nieuwste woorden en uitdrukkingen, zoals `emoji' en `lgbt'.
Helder: nieuwe, ruime typog...