Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

22,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 21,84
+
Bestel

Hoe bak ik brood

stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

2013 || Hardcover || Emmanuel Hadjiandreou || Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood. Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maï...

51,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 49,39
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...