Zoekfilters
Resultaten (3)
morgen verzonden
Nos Kushina Moderno
Caribisch koken in de 21e eeuw
Hardcover || Jurino Ignacio || Terrizzi
Nos Kushina Moderno biedt een hedendaagse kijk op de Antilliaanse keuken. In dit boek lees je hoe de keuken van Aruba, Curaçao en Bonaire de afgelopen decennia is veranderd en welke invloeden daar bij zijn gekomen. Naast onze eigen recepten lees je in dit heerlijke kookboek verhalen (én geheime familierecepten) van 6 inspirerende Antillianen die zich in Nederland hebben gevestigd.
morgen verzonden
Selamat makan
originele recepten uit Indonesië
Hardcover || Ciska Cress || Lantaarn publishers
Wie aan de Indonesische keuken denkt, denkt aan Ciska Cress
morgen verzonden
Exclusief exotisch koken
een culinaire wereldreis
Paperback || Marlène Sarucco || Brave New Books
Koken met Marlène, exclusief , exotisch koken in een handomdraai