Zoekfilters
Resultaten (3)
morgen verzonden
Nopi
2016 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.
Yotam Ottolenghi...
morgen verzonden
Het Nieuwe Proefboek
over de smaak van wat we eten en drinken
2021 || Hardcover || Peter Klosse || Fontaine Uitgevers B.V.
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag...
morgen verzonden
Made in India
recepten uit een Indiaas familiearchief
2021 || Hardcover || Meera Sodha || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.
In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf
opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke
Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk
en snel te maken. Meera verzamelde voor haar boek meer dan
130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties.
Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel,
tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en
zalige des...