Zoekfilters

Auteur
Pastology (2)
Verschijningsjaar
2025 (3)
Taal
Nederlands (3)

Resultaten (4)

29,99
Leverbaar vanaf 1 oktober
+
Bestel

Libelle Basiskookboek

Alle kooktechnieken, basisbereidingen en ultieme klassiekers

2025 || Hardcover || Libelle || Lannoo

Sinds jaar en dag is Libelle jouw go to voor betrouwbare recepten, slimme tips en culinaire inspiratie. Met het Libelle Basiskookboek bundelden we 15 jaar geleden voor het eerst al die kennis in één handige gids vol basisrecepten en Belgische klassiekers. En nu is het tijd voor een volledig vernieuwde editie! De manier waarop we koken is veranderd. We kiezen bewuster, met aandacht voor lokale producten, minder verspilling en meer vegan gerechten. Tegelijkertijd zijn onze smaakpapillen op we...

29,99
Leverbaar vanaf 29 oktober
+
Bestel

Al dente as f*ck

Italiaanse pastatechnieken, pastarecepten en de pasta way of life

2025 || Hardcover || Pastology || Lannoo

Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders hadden een osteria in Rome.

Na een koksopleiding vlogen ze beide uit naar Europese topkeukens, van Gordon Ramsey in Londen tot Pure C in Cadzand. Vandaag brengen ze die Italiaanse knowhow en culinaire creativiteit samen in Pastology: dé community voor iedereen die houdt van pasta met een stevige scheut humor en rebellie. In hun langverwachte boek nemen de ...

25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het grote ijsboek

2021 || Hardcover || Christophe Declercq || Lannoo || met inkijkexemplaar

Als gepassioneerd ijsbereider met meer dan 30 jaar ervaring geeft Christophe Declercq je alle onmisbare basiskennis mee. Dit vult hij aan met informatie rond grondstoffen, ijsmachines, enz. en natuurlijk met overheerlijke ijsrecepten.Aandacht voor lactosevrij ijs, vegan ijs en ijs zonder toegevoegde suikersRecepten te bereiden zonder ijsmachine: ijsparfait, ijsmousse of ijssouffléIJskoude drankjes zoals milkshakes, smoothies of granités.Mag het iets meer zijn dan een bolletje ijs? Dan legt ...

29,99
Leverbaar vanaf 29 oktober
+
Bestel

Al dente as f*ck

Italian handmade pasta that makes chefs swear and nonnas proud

2025 || Hardcover || Pastology || Lannoo

Bruna grew up between sheets of dough in her grandparents' pasta shop. Emanuele was raised in his family's Roman osteria. After culinary school, they honed their skills in some of Europe's top kitchens. Today, they've combined their Italian roots and culinary know-how in Pastology - a bold, and totally unfiltered community for pasta lovers who don't play by the rules. In their highly anticipated debut cookbook, the pasta masters guide you from flour to fork. No shortcuts, no compromises &ndas...