Resultaten (4)
Libelle Basiskookboek
Alle kooktechnieken, basisbereidingen en ultieme klassiekers
2025 || Hardcover || Libelle || Lannoo
Sinds jaar en dag is Libelle jouw go to voor betrouwbare recepten, slimme tips en culinaire inspiratie. Met het Libelle Basiskookboek bundelden we 15 jaar geleden voor het eerst al die kennis in één handige gids vol basisrecepten en Belgische klassiekers. En nu is het tijd voor een volledig vernieuwde editie! De manier waarop we koken is veranderd. We kiezen bewuster, met aandacht voor lokale producten, minder verspilling en meer vegan gerechten. Tegelijkertijd zijn onze smaakpapillen op we...
Al dente as f*ck
Italiaanse pastatechnieken, pastarecepten en de pasta way of life
2025 || Hardcover || Pastology || Lannoo
Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders hadden een osteria in Rome.
Na een koksopleiding vlogen ze beide uit naar Europese topkeukens, van Gordon Ramsey in Londen tot Pure C in Cadzand. Vandaag brengen ze die Italiaanse knowhow en culinaire creativiteit samen in Pastology: dé community voor iedereen die houdt van pasta met een stevige scheut humor en rebellie. In hun langverwachte boek nemen de ...
morgen verzonden
Het grote ijsboek
2021 || Hardcover || Christophe Declercq || Lannoo || met inkijkexemplaar
Als gepassioneerd ijsbereider met meer dan 30 jaar ervaring geeft Christophe Declercq je alle onmisbare basiskennis mee. Dit vult hij aan met informatie rond grondstoffen, ijsmachines, enz. en natuurlijk met overheerlijke ijsrecepten.Aandacht voor lactosevrij ijs, vegan ijs en ijs zonder toegevoegde suikersRecepten te bereiden zonder ijsmachine: ijsparfait, ijsmousse of ijssouffléIJskoude drankjes zoals milkshakes, smoothies of granités.Mag het iets meer zijn dan een bolletje ijs? Dan legt ...
Al dente as f*ck
Italian handmade pasta that makes chefs swear and nonnas proud
2025 || Hardcover || Pastology || Lannoo
Bruna grew up between sheets of dough in her grandparents' pasta shop. Emanuele was raised in his family's Roman osteria. After culinary school, they honed their skills in some of Europe's top kitchens. Today, they've combined their Italian roots and culinary know-how in Pastology - a bold, and totally unfiltered community for pasta lovers who don't play by the rules. In their highly anticipated debut cookbook, the pasta masters guide you from flour to fork. No shortcuts, no compromises &ndas...