Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (3)
morgen verzonden
Sushi & ceviche
60 verrassende recepten met verse vis
2024 || Hardcover || Carrie Solomon || Terra
Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen. Met Sushi & ceviche maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van H...
Het groentebakboek
Meer dan 50 recepten voor brood, cake en crackers boordevol groenten
2024 || Hardcover || Lina Wallentinson || Terra
Baguettes van groene courgette, wortelbroodjes, knäckebröd met knolselderij en cake met rode biet. Wanneer je gaat nadenken over bakken met groente, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het resultaat is niet alleen heerlijk en kleurrijk, maar heeft ook extra voedingswaarde. In Het groentebakboek van de Zweedse kookboekenschrijfster Lina Wallentinson vind je ruim 50 recepten die allemaal groenten bevatten en waarvan er vele ook glutenvrij zijn. Dit boek maakt het eten van groenten zowel gemakkel...
morgen verzonden
Koken met zeewier
Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee
2024 || Hardcover || Anne Fleur Sanders e.a. || Terra
Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat. In ons land zijn zo’n 12 verschillende soorten verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier is heerlijk om rauw te eten, het andere is gekookt of gebakken op z'n best. In dit boek zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze rec...