Sushi & ceviche

60 verrassende recepten met verse vis

Voorzijde
19,99
Leverbaar vanaf 4 juni
+
Bestel
ISBN: 9789089899934
Uitgever: Terra
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Carrie Solomon
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Basis kookboeken

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen. Met Sushi & ceviche maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse pokébowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.   'Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.'

- Thuries – Le magazine de la gastronomie '[...] een ode aan de diversiteit van rauwe visgerechten en een herinnering aan het belang van duurzaamheid in onze culinaire keuzes.'

- Mevrouw Hamersma