Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (3)
morgen verzonden
Lekker gesmeerd
van groente tot spread
2020 || Hardcover || Emelie Heller e.a. || Samenwerkende Uitgevers VOF
Maak zelf de lekkerste groentespreads met Lekker gesmeerd: verantwoord, gezond en barstensvol smaak.
Weet jij soms niet meer wat je op je boterhammen moet smeren? Of ben je op zoek naar een leuk aperitiefdipje? Lekker gesmeerd biedt de oplossing.
Van artisjok-linzenspread, over buffalo bloemkool en knolselderijboter, tot bij satésalade en zoete wortelpasta. Dankzij onze 50 favoriete recepten voor groentebeleg hoef je nooit meer te kiezen voor saai of kant-en-klaar. Want groentespreads zijn ...
morgen verzonden
Kook het seizoen
Hardcover || Leentje Speybroeck || Samenwerkende Uitgevers VOF
Wie ecologisch wil eten en Velt een beetje volgt, somt waarschijnlijk met gemak enkele vuistregels op: minder vlees, onbespoten, zelf aan de slag, niets verspillen … en natuurlijk met respect voor de seizoenen. Deze laatste vuistregel vormt de rode draad van onze nieuwste parel: het kookboek Kook het seizoen van Leentje Speybroeck.
In haar boek volgt zij een jaar lang wat de seizoenen ons bieden hier dicht bij huis. Daarbij licht de auteur per seizoen vijf groenten of fruit toe in een spec...
morgen verzonden
Groenten fermenteren
Van seizoen tot seizoen
2021 || Hardcover || Sam Dewilde e.a. || Samenwerkende Uitgevers VOF || met inkijkexemplaar
Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.
Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en...