Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
27,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789492907080
Uitgever: Samenwerkende Uitgevers VOF
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Sam Dewilde Leentje Speybroeck Emelie Heller
Druk: 1
Pagina's: 96
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Inmaken en conserveren

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.

Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!