Wiskunde voor Bachelor & Master: Basiskennis en basisvaardigheden

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
24,50
Met 5% studentenkorting
Voor 23,28 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789491764097
Uitgever: Syntax Media
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Anne Kaldewaij & Arjen Valstar
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Exacte vakken en informatica HOGER ONDERWIJS

Dit boek lost de aansluitingsproblemen op in het hoger onderwijs op het gebied van wiskunde. Je leert er goed mee rekenen en met formules omgaan. Het biedt zonder poespas en in een toegankelijke schrijfstijl een gedegen basis voor een succesvolle studie in het hoger onderwijs.

Door adequate uitleg, vele voorbeelden en opgaven wordt de student stap voor stap naar een hoog niveau geleid. Je kunt het boek geheel zelfstandig doorwerken. De antwoorden van de opgaven zijn achter in het boek opgenomen. Op de website van de uitgever staan uitgebreide uitwerkingen van alle opgaven.

Het boek is ook goed bruikbaar bij de voorbereiding van het examen Wiskunde B en voor hen die hun wiskunde 'van vroeger' willen ophalen. Op zorgvuldige wijze is met de aanpak van toen een boek voor deze tijd samengesteld.

Dit is het eerste deel van de nieuwe serie Wiskunde voor bachelor en master. Het richt zich specifiek op algemene wiskundige basiskennis en basisvaardigheden: van het rekenen met getallen en letters tot het vlot en foutloos differentiëren van functies.

Lees meer