Ontwerp Betere Business

nieuwe tools, skills en mindset voor strategie en innovatie

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
42,95
Met 5% studentenkorting
Voor 40,80 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789462761223
Uitgever: Vakmedianet
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Patrick van der Pijl e.a.
Druk: 1
Pagina's: 268
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Businessmodel
NUR: Management algemeen

De tijd dat een businessmodel jarenlang aan alle eisen voldeed, is voorbij. Concurrentie, behoeften van klanten en technologische mogelijkheden veranderen voortdurend, vaak op een onvoorspelbare manier. Als je succesvol wilt zijn in de wereld van vandaag, zul je moeten denken als een ontwerper. Ontwerpers hebben altijd al met onzekerheid te maken gehad en weten daar juist hun voordeel mee te doen. Je hebt de juiste tools en vaardigheden nodig om onzekerheid te omarmen.

In 'Ontwerp Betere Business' vind je de tools, zoals het Businessmodel Canvas, het Context Canvas en het 5 Bold Steps Vision Canvas, die nodig zijn om de strategie en innovatie van de business van vandaag te ontwerpen. Het leert je de vaardigheden die teams tot snellere enbetere inzichten brengen.

'Ontwerp Betere Business' zorgt voor een frisse mindset die je helpt je klanten echt te begrijpen en je business daarop te baseren. De talloze praktijkvoorbeelden van o.a. Toyota, Startupbootcamp en Wavin laten zien hoe je dat in de praktijk toepast.

Waar wacht je nog op? Breng je team bij elkaar en begin vandaag nog met het ontwerpen van een betere business!

8 HOOFDSTUKKEN - 48 CASESTUDIES - 20 TOOLS - 7 KERNVAARDIGHEDEN - 30 DESIGNERS - 36 INSIDERTIPS - 150 VISUALS

Lees meer