De inmaaktuin

365 dagen eten uit eigen tuin

Voorzijde
Achterzijde
24,50
Leverbaar vanaf 16 juli
Met 5% studentenkorting
voor 23,28 i
+
Bestel
ISBN: 9789461433213
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jo Turner
Druk: 1
Pagina's: 208
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Inmaken en conserveren

Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van

moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten.

Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet

alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer

je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben

tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook

uitleg over het kweken en conserveren van kruiden

en specerijen ontbreekt niet.

Leer alles over de diverse conserveringstechnieken:

van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren.

Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects

als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend

veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken

is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de

moestuinoogst kunt eten.

Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een

gelei met limoen & mandarijn, pekel de venkelopbrengsten

en maak een relish van geroosterde

maïs. Emmers vol kersen gebruik je onder andere

voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure

kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je

eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en

fruitsoort de opsomming van sterke rassen.