Dim Sum & Dumplings

Voorzijde
Achterzijde
22,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432940
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Karin Lei
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Keuken per land en streek

Dim sum, dumplings & meer

Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings?

Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak

je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk

opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings

door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat

met Dim Sum & Dumplings zien dat zelf maken echt

loont.

Begin bij het begin en krijg de diverse vouwtechnieken

onder de knie: met instructietekeningen in stripvorm

zie je direct hoe je har gow, won ton, siu mai,

xiaolongbao (soepdumplings) en meer maakt. Met

heerlijke vullingen, zowel vegetarisch als met vlees en

vis, kun je eindeloos variëren: gestoomd, gebakken of

gefrituurd en geserveerd met mooie dipsauzen.

Van gefrituurde garnalenwontons met een hete chilimayo,

gebakken auberginedumplings, noedelsoep met

won tons tot char siu bao (gestoomde buns met gemarineerd

varkensvlees). Maar ook loempia’s of minder

bekende snacks als cheung fun (rijstnoedelrolletjes) of

lo mai gai (kleefrijstballetjes met kipvulling). Bovendien

biedt Dim Sum & Dumplings een keur aan kleine

groente-, vlees- en visgerechtjes, basissauzen én informatie

over keukengerei en technieken.