Authentiek Japan thuis

100 recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432735
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Maori Murota
Druk: 1
Pagina's: 264
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Keuken per land en streek

Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit

Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. In

zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk

- hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en

leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso,

natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te

maken.

Met de geweldige receptuur van iconische

gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag.

Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak

agébitashi, groenten die eerst gemarineerd en

vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten

op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende

temari sushi met diverse toppings. Van soep, snacks,

salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer:

met Maori Murato leer je de fijne kneepjes van de

Japanse keuken onder de knie te krijgen.

Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse

keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek

waarin niet alleen authentieke recepten worden

gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de

kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg

centraal staan. Dōzo omeshiagarikudasai!

Authentiek Japan