Niet beschikbaar
Iedereen houdt van dumplings en noedels; Aziatisch
comfort food op z’n best. Wontons, dumplings,
har gau, buns, overheerlijke ramen en andere
noedelgerechten. Maar hoe maak je deze gerechten
zelf? In Dumplings & Noedels krijg je stap voor stap
de technieken in woord en beeld uitgelegd en je zal
zien dat het veel minder moeilijk is dan het lijkt.
Leer zelf diverse soorten noedels maken voor
bijvoorbeeld ramen en krijg de diverse vouwtechnieken
onder de knie voor gyoza, wontons en
andere gevulde Aziatische deeghapjes. Maak siu
mai met een vulling van varkensvlees en garnalen
of kies voor gyoza met een veggie-vulling van verse
en gedroogde paddenstoelen met bosui. Serveer
Singapore rijstnoedels met garnalen of maak spicy
miso ramen.
Met Dumplings & Noedels krijg je meer dan
70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort
food en bovendien receptuur voor bijgerechten,
snacks, sauzen en bouillons. Met handige menuplanners
en een toelichting op de voorraadkast en
keukenbenodigdheden kun je direct aan de slag.