Sauzen en smaakmakers

maak je eigen mosterd, harissa en chilisaus

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789461431547
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Caroline Dafgård Widnersson
Druk: 1
Pagina's: 144
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Vervanger van: 9789461432193
NUR: Eten en drinken algemeen

Maak je eigen sauzen en smaakmakers

Ketchup, mayonaise, sambal, mosterd, za'atar, kerriepoeder en nog veel meer. Onze koelkasten en voorraadkasten puilen uit met condimenten uit de winkel. De meeste van deze smaakmakers zijn of te zoet of te zout en bevatten uiteraard de nodige conserverings- en verdikkingsmiddelen.

Met Sauzen en smaakmakers heb je hét handvat om 99 sauzen en smaakmakers zelf te maken: ambachtelijk, lekker en zonder toevoegingen. Van worcestersaus, geurige azijnen, dijon- en Amerikaanse gele mosterd tot en met tafelzuren en exotische smaakmakers als hoisin-, chili- en oestersaus of dukkah en harissa.

Leg je eigen voorraad aan in de door jou gewenste hoeveelheden. Ervaar zelf dat eigengemaakte ketchup lekkerder is dan uit de fabriek. De recepten in Sauzen en smaakmakers zijn makkelijk maakbaar en duidelijk, inclusief bewaaradviezen en -tijden.