Olie, azijn, zout & zuur

drogen, inmaken, fermenteren, infuseren

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

Olie, azijn, zout & zuur

ISBN: 9789461432193
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Johan Björkman
Druk: 1
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Inmaken en conserveren

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen

De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of

juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer

je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen

of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten,

geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten,

kruidenmengsels en meer.

In Olie, azijn, zout & zuur komen niet alleen

diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen,

fermenteren en infuseren, maar ook het heel

eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als

za’atar, selderiezout of het maken van chili-olie,

dragonazijn en salsa brava.

Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen,

inleggen en fermenteren, stel je een fantastische

provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de

allerlekkerste producten als ingelegde citroenen,

geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als

toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en

hoofdgerechten.

Olie, azijn,