Projectmanagement op basis van ICB versie 4 / Druk 4

Voorzijde
Inkijkexemplaar
80,61
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 76,58 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789401803816
Uitgever: Van Haren Publishing
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Bert Hedeman Roel Riepma
Druk: 4
Pagina's: 645
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Vervanger van: 9789401800648
NUR: Management algemeen

De inhoud is gebaseerd op de Individual Competence Baseline version 4 (ICB4) van de International Project Management Association (IPMA) en beschrijft alle vakinhoudelijke, gedragsmatige en contextuele competenties voor de projectprofessional zoals deze zijn gespecificeerd in de examengids van IPMA Nederland.

Daarmee is dit handboek ook een uitstekende basis voor allen die zich willen voorbereiden op de verschillende examens die verplicht zijn voor de IPMA projectaccreditaties:

- IPMA B Certified Senior Project Manager (Senior Projectmanager).

- IPMA C Certified Project Manager (Projectmanager).

- IPMA D Certified Project Management Assistant (Projectmanagement specialist).

- IPMA PMO Certified Project Management Officer (PMO-medewerker).

Tenslotte is het boek een uitstekend naslagwerk voor ieder die zich wil verdiepen in het vakgebied van projectmanagement of die de projectmanagementonderwerpen waar hij of zij tegenaan loopt er nog een keer op na wil slaan.

Er is gekozen voor een open schrijfstijl, waardoor de inhoud goed toegankelijk is. Kaderteksten met praktijkvoorbeelden bieden extra verduidelijking van de hoofdtekst. Alle definities in dit boek komen overeen met de definities zoals deze zijn opgenomen in de examengids van IPMA Nederland.

De inhoud van het boek is gereviewd door een uitgebreid team van ervaren IPMA-trainers en IPMA-gecertificeerde projectmanagers.