Human2Human: de nieuwe klantrelatie

onderscheidend verkopen met échte aandacht

Voorzijde
Achterzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

Human2Human: de nieuwe klantrelatie

ISBN: 9789089652775
Uitgever: Van Duuren Management
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Daniëlle de Jonge
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
Categorie: Sales
NUR: Management algemeen

Vergeet Business2Business en Business2Consumer. Zakendoen in de nieuwe economie vraagt om een eigentijdse manier van verkopen. Klanten verwachten steeds meer van leveranciers, of het nu gaat om kantoorartikelen, (zakelijke) etentjes of advies van bijvoorbeeld een advocaat. Onderscheidende kracht is essentieel. Die vind je niet zozeer in de eigenschappen van producten of diensten, maar in aandacht. Echte aandacht. Van mens tot mens. Human2Human is de oplossing!

In dit prikkelende boek beschrijft Daniëlle de Jonge helder en to the point hoe je van klanten ambassadeurs maakt. Want onderscheidend verkopen heb je zelf in de hand, in elke fase van het verkoopproces. Een boek boordevol praktische tips om potentiële en bestaande klanten échte aandacht te laten ervaren. Benieuwd hoe je klanten vindt, hebt en houdt? Kies dan voor de kracht van de nieuwe klantrelatie!

Daniëlle de Jonge is verkooptrainer en -coach, ondernemer en veelgevraagd spreker op het gebied van acquisitie, sales en klantgerichtheid. Zij schreef eerder het boek Verleid de klant. Artikelen van haar hand zijn te vinden via haar blog, diverse zakelijke websites en offline (vak)media.

Een regelrechte aanrader! In dit inspirerende boek beschrijft Daniëlle de Jonge hoe je echte en oprechte aandacht geeft. Essentieel voor iedereen die succesvoller wil worden in het vinden en binden van klanten.

Jos Burgers, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Echt klantencontact wordt steeds schaarser - en daarmee crucialer. Dit praktische boek laat zien hoe je je verkoopstijl aanpast aan de digitale wereld. Een wereld waarin de menselijke factor het verschil maakt.

Steven Van Belleghem, auteur van het boek When Digital Becomes Human

Lees meer