Marketing Vastgoed / Druk 3

Voor HBO Vastgoedopleidingen en overige beroepsopleidingen vastgoed en makelaardij

Voorzijde
49,95
Met 5% studentenkorting
Voor 47,45 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789082983890
Uitgever: AcademicStore
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jan Buist
Druk: 3
Pagina's: 234
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS

Zie ook het bijbehorende Werkboek: Marketing Vastgoed - Werkboek: ISBN: 9789083067438

met Oefententamens en bij elk hoofdstuk: Meerkeuzevragen, Open Vragen en Casusopdrachten.

Het boek Marketing Vastgoed (alsmede het bijbehorende werkboek) is bestemd voor de HBO-studenten van de opleiding HBO / Bachelor ‘Vastgoed en Makelaardij’, alsmede voor makelaars in opleiding (t.b.v. diploma SVM-NIVO: Specialisatie Wonen, examenonderdeel Praktijkleer Wonen van de opleiding tot vastgoeddeskundige).

Tevens is het boek bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde vastgoedprofessionals.

Voor professionals in de vastgoedsector is kennis van de marketing onmisbaar. De vastgoedprofessional staat midden in de markt. Kennis van de markt, kennis van de klant en van het gedrag van de klant is daarbij essentieel.

Marketing Vastgoed geeft een bondig, maar compleet beeld van deze relevante elementen van marketing. Na een korte inleiding wordt het belang van strategische analyse uitgelegd.

Vervolgens behandelt het boek relevante onderwerpen uit de marketing zoals consumentengedrag, doelgroepbepaling, marktonderzoek, de 4 P’s en internetmarketing.

In deze herziene editie is extra aandacht voor actuele thema’ s door middel van verschillende cases en praktijkvoorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en een begrippenlijst.

Lees meer