Het mayonaise boek

geschiedenis techniek recepten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
15,45
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789082686708
Uitgever: Jean Bâton Mayonaise Glasbest
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Robin Heetkamp Ties Robben Ria Geraets-Heijen
Druk: 1
Pagina's: 89
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Eten en drinken algemeen

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer!

Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk?

Het Mayonaise Boek is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit Het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.