Kookboek van de Achterhoek

poddik, garstensoep en andere streekgerechten

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Kookboek van de Achterhoek

ISBN: 9789082105711
Uitgever: Het Zwarte Schaap
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Karen Groeneveld
Druk: 4
Pagina's: 80
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Keuken per land en streek

Dit boek is een uniek cadeau voor liefhebbers van de Achterhoek. Het Kookboek van de Achterhoek geeft een inkijkje in de (bescheiden) culinaire geschiedenis van deze indrukwekkende streek. Ideaal als geschenk om de ontvanger kennis te laten maken met de typische Achterhoekse culinaire gebruiken of iemand via de recepten voor even terug te laten keren naar de keuken van vroeger. Voor de honderdduizenden die er regelmatig een vakantie doorbrengen, is het een blijvend souvenir. Voor de Achterhoekers zelf een dierbare herinnering aan vroeger. En natuurlijk behoort Het Kookboek van de Achterhoek bij elke Achterhoekse familie thuis in de boekenkast.