Van zaaien tot oogsten - biologische moestuin, zaaiagenda

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Van zaaien tot oogsten - biologische moestuin, zaaiagenda

ISBN: 9789050115391
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hans van Eekelen
Druk: 1
Pagina's: 188
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Moestuin Tuinieren Eten en drinken algemeen Inmaken en conserveren

Een handige zakgids voor de moestuin. Lekker compact en overzichtelijk. Ideaal om iedere dag mee naar buiten te nemen. Je leert bekende soorten groenten kennen. En hoe je ze kunt telen, oogsten, bewaren en verwerken. Met extra informatie over (minder) nuttige kruiden en insecten. Je eigen voedsel kweken is niet allen erg leuk maar ook hartstikke gezond!

Compacte én overzichtelijke informatie per groente:

- Zaaiperiode per groente, zaaiafstand en gunstige combinaties

- Natuurlijke bemesting en bescherming tegen ziekten en plagen

- Oogsten, bewaren en verwerken

Met extra informatie over nuttige én minder nuttige kruiden en insecten: combineer planten die goed bij elkaar passen, bestrijd plaaginsecten met nuttige insecten en maak gebruik van kruidenextracten. Ook geschikt voor een kleine moestuin of balkontuin. Deze zakgids vormt samen met de complete 'Zaaiagenda' de ideale informatiebron voor beginners en gevorderden.

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter 'GROENMOES', een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel. Streekbetrokkenheid is daar onlosmakelijk mee verbonden.

Makkelijke moestuin, biologische groentetuin, natuurlijk, biologisch, ecologisch, tuinieren, groenten, zaaiagenda, zaaikalender, duurzaam, gezond, voedsel, eten uit de natuur

Lees meer