Sous vide: Koken onder hoge druk

gevacumeerd koken onder druk

Voorzijde
Inkijkexemplaar
39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789045212364
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur:
Druk: 1
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Vervanger van: 9789045202853
NUR: Eten en drinken algemeen

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!