Professionele communicatie met MyLab NL

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789043030274
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Karen Knispel
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS

Professionele communicatie

Karen Knispel

Professionele communicatie is een praktische voorbereiding op alle facetten van communicatie in een zakelijke omgeving. In drie toegankelijk geschreven modules wordt een brede basis voor zowel mondelinge als schriftelijke vaardigheden gelegd. Deze basis bevat geen langdradige theorieƫn, maar is juist verrijkt met praktische voorbeelden, reflectieopdrachten en interviews met professionals uit verschillende beroepspraktijken.

Het resultaat is een ideale mix waarmee je als student of startende professional actief kan gaan oefenen en experimenteren om effectiever te leren communiceren.

De bijbehorende MyLab van Professionele communicatie sluit naadloos aan op het boek. Hier kun je met studiemateriaal en de eText je begrip en kennis uitbreiden en oefenen. Afhankelijk van studierichting, persoonlijke interesses of bijvoorbeeld een stageopdracht kun je inzicht vergroten met verdiepende hoofdstukken over specifieke communicatiethema's.

Karen Knispel heeft ruimschoots ervaring als docent, trainer en coach op het gebied van commerciƫle mondelinge en schriftelijke communicatie. Zij is als zelfstandig trainer gevestigd in Amsterdam en heeft inmiddels duizenden studenten, cursisten en trainees effectiever leren communiceren.

Lees meer