Aan de slag met Excel 365 – 2021 / Druk 5 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
36,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789024445806
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Ben Groenendijk
Druk: 5
Pagina's: 152
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Vervanger van: 9789024401611
NUR: Exacte vakken en informatica HOGER ONDERWIJS

Deze methode weet zich al jaren te onderscheiden van alle andere Excel-leerboeken doordat het alleen die onderwerpen behandelt die voor de (toekomstige) professional van belang zijn. Het is een zeer praktisch boek dat alle kennis en tools bevat om professioneel met Excel om te kunnen gaan. Professionals die al met het programma werken, kunnen dankzij deze methode een veel hoger rendement uit hun modellen halen. Het boek is geschikt voor zowel ervaren gebruikers als beginners en vereist geen voorkennis.

Aan de slag met Excel 365-2021 maakt gebruik van blended learning. Dit betekent dat alle onderwerpen aan de hand van concrete voorbeelden en schermafdrukken worden toegelicht. Met behulp van de opgaven in het boek kan de student het geleerde vervolgens direct oefenen. Vanzelfsprekend besteedt deze herziene editie ook aandacht aan de nieuwe functies in Excel 2021. De methode is geschikt voor zowel Windows- als Mac-gebruikers.

Daarnaast is er een deel toegevoegd over nieuwe functies in Excel 2021. De dynamische matrixfuncties komen aan bod en hoofdstuk 4 is volledig herschreven voor de nieuwe zoekfunctie X.ZOEKEN(). Op de website zijn nieuwe video's te bekijken waarin de functies worden uitgelegd.

Inclusief website met o.a. het online boek

Op de bijbehorende website vinden studenten en docenten aanvullend materiaal, waaronder

video-instructies die bij elk onderwerp de concrete acties in Excel laten zien;

bestanden en uitwerkingen bij de opdrachten en voorbeelden uit het boek en

het online boek.

Dit is de enige Excel-methode die uitsluitend de onderwerpen behandelt die er echt toe doen.

Na het bestuderen van dit boek zijn studenten echt in staat meer te halen uit de mogelijkheden van Excel.

Dit boek is bedoeld voor studenten aan economische en technische opleidingen in het hoger onderwijs, zoals Accountancy en Finance & Control. Het is ook een aanwinst voor onder meer studenten (technische) bedrijfskunde, commerciële economie en HRM.