Bedrijfseconomie voor het HBO pakket theorie- en opgavenboek / Druk 4

Voorzijde
99,95
Met 5% studentenkorting
Voor 94,95 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789024427420
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Edward van Balen & Arco Verolme
Druk: 4
Pagina's: 424
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Financiën
NUR: Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS

Dit is een pakket van het theorie- en opgavenboek van Bedrijfseconomie voor het hbo (vierde druk).

Bedrijfseconomie voor het hbo geeft een heldere inleiding in het vakgebied. In deze methode komen de onderneming, de kostenvraagstukken, de financiering, de verslaggeving en de financiële analyse aan de orde. Het onderscheid tussen opbrengsten en kosten enerzijds en ontvangsten en uitgaven anderzijds krijgen volop aandacht. De winst-en-verliesrekening, het kasstroomoverzicht en het vermogensverloop vormen samen met de begin- en de eindbalans één geheel.

Het opgavenboek bevat voor elk hoofdstuk uit het theorieboek Bedrijfseconomie voor het hbo (ISBN 9789024408597) opgaven en inzichtvragen. De uitleg van de theorie gebeurt aan de hand van voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt.

Bij dit theorieboek horen een opgavenboek (ISBN 9789024427253) met opgaven die goed aansluiten bij de theorie, én een website met oefenmateriaal, toetsen, instructiefilmpjes, een begrippentrainer en meer informatie over de VIMOA-matrix.

Nieuw in deze druk zijn de geactualiseerde opgaven en de nieuwe opgaven. Dankzij de stapsgewijze opbouw en de grote hoeveelheid voorbeelden en oefenmateriaal kunnen studenten de stof zelfstandig bestuderen. Er is extra aandacht voor de circulaire economie en het vermogensverloop. Ook zijn er hoofdstukken over prognoses en groei van de onderneming en faillissementsanalyse toegevoegd.

Lees meer