Inleiding SPSS 26 / Druk 14

Voor IBM SPSS Statistics

Voorzijde
46,95
Met 5% studentenkorting
Voor 44,60 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789024407095
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Eelko Huizingh
Druk: 14
Pagina's: 328
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Exacte vakken en informatica HOGER ONDERWIJS

De leerboeken Inleiding SPSS van Eelko Huizingh zijn al jaren de meest succesvolle leerboeken over SPSS die worden gebruikt in het hoger onderwijs. Deze druk van Inleiding SPSS is bestemd voor versie IBM SPSS Statistics 26 van dit bekende programma voor het analyseren van statistische gegevens. Dit boek bouwt voort op het succes van de voorgaande drukken voor oudere versies van SPSS en is geheel aangepast aan de nieuwe mogelijkheden en opbouw van versie 26.

De inhoud van deze boeken is gebaseerd op een in de praktijk bewezen didactische formule: veel aandacht voor de keuze van analysemethoden, met heldere uitleg over de IBM SPSS Statistics-uitvoer en de interpretatie; uitleg van de belangrijkste functies; voorbeelden die aansluiten bij de beroepspraktijk; schermafbeeldingen die de lezer bevestigen of hij op de juiste weg is met het zelf doorlopen van de voorbeelden in IBM SPSS Statistics; uitgebreide uitleg over het maken van grafieken; met een structuur die zelfstandig werken door studenten mogelijk maakt.

Dr. Eelko Huizingh is verbonden aan de vakgroep Innovatiemanagement & Strategie, Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen.

Lees meer