Belastingwetten - pocketeditie 2022

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 33,20 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789013166620
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Redactie
Druk: 1
Pagina's: 2612
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Vervanger van: 9789013161151
NUR: Fiscaal recht

Het belastingstelsel is zeer omvangrijk. Met deze pocketeditie heeft u alle belangrijke wetgeving per januari 2022 bij de hand. Ook besteedt de titel aandacht aan Europese en internationale regelgeving. Daarnaast helpen het uitgebreide trefwoordenregister en de bijgevoegde stickertabs u om gemakkelijk te navigeren.

Met Belastingwetten – pocketeditie 2022 heeft u alle belangrijke per januari 2022 geldende wetgeving altijd bij de hand. Deze pocket editie van Pocket Belastingwetten is uitgevoerd in softcover.

Naast de wetteksten besteedt de titel aandacht voor Europese en internationale regelgeving. Ook bevat de titel bepalingen van het overgangsrecht. Het uitgebreide trefwoordenregister en de handige stickertabs helpen u bovendien om vlot uw weg te vinden in deze uitgave.

Pocket Belastingwetten online

Als gebruiker van de Pocket Belastingwetten kunt u gratis gebruikmaken van Pocket Belastingwetten online. Zo heeft u altijd de juiste en actuele wet- en regelgeving online bij de hand.

De voordelen hiervan:

Gemakkelijk wetsversies vergelijken

Linking naar commentaren en andere relevante documenten (toegang tot de gelinkte bronnen vereist)

Commentaar bij artikelen als u ook toegang tot de Vakstudie heeft

(Werk)dagelijks actueel

Aantekeningen maken

Tekst markeren

Bookmarks plaatsen en artikelen delen (via e-mail)

De Pocket Belastingwetten is toegankelijk via desktop, laptop, tablet en smartphone. Voorin het boek ‘Pocket belastingwetten 2022’ vindt u een code met uitleg. Hiermee krijgt u gemakkelijk toegang tot de online editie.