De kern van de administratieve organisatie / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

De kern van de administratieve organisatie / Druk 3

ISBN: 9789001889616
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: M. Paur A.G.J. van Boxel
Druk: 3
Relevante opleidingen: Accountancy
Pagina's: 488
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Voorgeschreven bij o.a.: Hogeschool Rotterdam
Vervanger van: 9789001833954
Categorie: Economie Administratieve organisatie & BIV
NUR: Economie en bedrijf algemeen

- Complete en toegankelijke kennismaking met het vakgebied;

- praktijkgericht, voorzien van veel casussen;

- gebruik van ERP-systemen als rode draad.

De kern van de administratieve organisatie is een basisboek voor het vak Administratieve Organisatie en sluit aan op het competentiegerichte onderwijs. Het boek geeft inzicht in de werking van de administratieve organisatie als onderdeel van bedrijfsprocessen.

Aan de hand van praktische voorbeelden, tussenvragen en casussen wordt de student wegwijs gemaakt in de principes van bedrijfsprocessen. Hierbij is volop aandacht voor het onderdeel Managementinformatie en spelen ERP-systemen een centrale rol.

In deze derde, vernieuwde editie is de tekst geactualiseerd en hebben alle hoofdstukken in deel 2 een vaste structuur die de student een handvat biedt bij het zelfstandig uitwerken van AO-casussen. De onderwerpen die behandeld worden komen overeen met de tweede editie, maar zijn logischer geordend.

Studenten hebben op de ondersteunende website bij het boek toegang tot oefentoetsen en extra vraagstukken.

Docenten vinden online de uitwerkingen van vragen en vraagstukken, PowerPointpresentaties en alle tabellen en figuren als losse bestanden.

Bij dit boek kunnen docenten bovendien zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen geƫxporteerd worden naar diverse formats.

Het basisboek De kern van de administratieve organisatie Accountancy richt zich op studenten Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde en MER.