De kern van de administratieve organisatie / Druk 4

SERIE Beheersen van bedrijfsprocessen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
72,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 69,30 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001011406
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jan-Carel Bast Toine van Boxel Mark Paur
Druk: 4
Relevante opleidingen: Accountancy Ad Accountancy Finance & Control Finance, Tax and Advice
Pagina's: 488
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Voorgeschreven bij o.a.: Hogeschool Utrecht Hogeschool Rotterdam Saxion
Vervanger van: 9789001889616
NUR: Accountancy en administratie

- Complete en toegankelijke kennismaking met het vak administratieve organisatie;

- Praktijkgericht en voorzien van veel praktische voorbeelden, tussenvragen en casussen;

- volop aandacht voor managementinformatie en het gebruik van ERP-systemen.

De kern van de administratieve organisatie is een basisboek voor het vak Administratieve Organisatie en sluit aan op het competentiegerichte onderwijs. Het boek geeft inzicht in de werking van de administratieve organisatie als onderdeel van bedrijfsprocessen. Aan de hand van vele praktische voorbeelden, tussenvragen en casussen wordt de student wegwijs gemaakt in de principes van bedrijfsprocessen. Hierbij is volop aandacht voor het onderdeel managementinformatie en spelen systemen voor Enterprise Resource Planning (ERP) een centrale rol.

De tekst van deze vernieuwde, vierde editie is volledig herzien. Daarnaast hebben alle paragrafen nu eigen opdrachten en zijn aan de casussen nu potentiƫle examenvragen toegevoegd.

De kern van de administratieve organisatie is gericht op de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde en Management, Economie en Recht.

Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a. oefentoetsen en extra vraagstukken. Voor docenten staan er uitwerkingen van vragen en casussen, PowerPointpresentaties en alle afzonderlijke tabellen en figuren uit het boek.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van Toets-op-Maat. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen worden geƫxporteerd naar diverse formats.

Toine van Boxel is sinds 1989 werkzaam in het hbo. Hij is nu docent administratieve organisatie, onderwijsontwikkelaar en stage- en afstudeerbegeleider bij de opleiding Finance & Control van Avans Hogeschool in Den Bosch. Daarnaast is hij als auteur actief op het terrein van het onderwijs in Excel. Voordat hij in het onderwijs begon, heeft hij als informatieanalist en systeemontwerper gewerkt.

Jan-Carel Bast is werkzaam als Internal auditor in het hoger onderwijs. Hij heeft ruime ervaring als docent bestuurlijke informatieverzorging en administratieve organisatie bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast schrijft hij als Noordhoff-auteur meerdere boeken over bestuurlijke informatieverzorging en administratieve organisatie.